CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 26, 2010

Icepack

yeye...
seronott..
Mulai esuk, ku xyah susah2 n berat2 bawak menda ni lagi g pejabat!sobabnye, aku dah mintak permission guna fridge kt sorang mamat kt ofis aku tuh..
ntah ler cemana, masa dia pindah ke ofis aku skang nih, dia bawak skali 1 mini fridge..mula2 ingat dia nk simpan bahan kimia.. tp ku tgk fridge tu xpenah ada org sentuh pun..
aku arini trening..pg2 ku tgk icepacks aku xberapa nak beku, tp dah nak cepat aku tawakkal je bawak..

smpi kt ofis, duk kejap..isk, nih mmg xleh diselamatkan nih!
aku pun terpakse lerr meringankan mulut mintak nak tumpang fridge..dia kt 'guna je'
yay!mulai esuk aku xmau bawak dah icepack2 ni..
napa laa dr dulu aku xmintak kan..
tp segan gak, fridge tu duk dpaaan skali, maknanya suma org leh tgk aku g bukak tutup..
lantak laa kan..

tp Medela ku y banyak jasa tu ttp xleh ditinggalkan..

3 comments:

umialya said...

Akak rasa ice pack tu perlu di bawa juga iaitu digunakan semasa dalam perjalanan bawa balik EBM nnt

Imaan09 said...

Kak Tini..umah dalam 15minit leh sampai, tp mmg perlu gak laa, klu2 nak g melencong ke mana2 sblm balik umah kan..ngeh3

Anna Da Lady said...

weh...malunya aku..hekhek..takpe2..itulah namanya Ibu sejati..hehe..sape punyer fridge tu, mek?sampai sakng aku taktau..hehe