CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 17, 2013

izinkan aku..

meski blog sendiri..
tetap selalu beringat..
xsemua menda boleh hambur kt cni

1) kesian org lain menyampah apa kita tulis klu lebih2 sgt
2) ada masa dan ketika, menda yang nak sebarkan kt cni adalah peribadi sgt
3) mengadu dgn manusia akan mengurangkan kita mengadu dgn ALLAH.. ;)

tp arini..minta izin.. aku nk taip santai2..

aci??

sejak raya aku bz jd S/U program nak g JB..
mesyuarat rasmi, tp bleh angkut family
macam2 halangan.. setiap hari ada je masalah n cabaran
nak kejar org2 penting.. nk tgu lulus.. dah lulus tp byk mslh lain..
adoyaii..
bayangkan, dr raya aku uruskan, 1 hari sebelum bertolak ke JB baru betul2 setel..
menda simple took 2 months nk setel

tp alhamdulillah..
sangat mudah dan lancar segala urusan di Resort tersebut..
niceeee.. pekerja semuaaaaaaaa baik dan ramah.. bilik besarrrrrr dan murah!

sampai JB, harus laa ada tempat tertentu lain y aim nak pegi..
tp dpt g JPO je.. huhu..
segala-land xsempat g..

smpi JPO..



Mr Asben mmg nk cari jeans..
dia jalan dukung Nouri.. aku plak bw Ruhil asing singgah beberapa outlet..
sepanjang jalan anak aku bebel..
"ibu..xde pun barang budak-budak.. ruhil nak kasut budak-budaaak"

kepala aku rasa kembaaaang dengar..haha

masuk GAP..
ada kwsn y ada GAP Kids.. aa sudah!!
dia tarik satu kasut penuh bergaya..

yess, berjaya google..
dia tarik xnak lepas ko!
harga boleh laaa beli, tp aku nampak mcm nk menari ballet je pesennya!
lama pujuk, aku berjaya bw dia keluar..

sampai outlet clarks..masuk tgk..
kt cni xdapat larik la kan.. hahaha..

dia tunjuk, dia pilih, dan dia stick kpd pilihannya wlupun ada banyak y lain

huh, 3 taun lebih dah ada taste sdiri..
sabo je la aku budak ni

dah beli kt kakak, kna la bli kt adik gak..

lepas beli tu..baliiik..jangan lama2..
haha selepas program berjalan lancar.. balik bangi.. 
haruslaa menempuh JAMMED.. 
anak aku Nouri menangis sungguh2 sebab lapar..
 sedih gila tgk.. 

tp terperangkap dlm jammed keta banyak n ada accident kecik2 4-5 tmpat.. 
so mmg tambah jem la 
balik umah, rehat..

 n minggu ni adalah MINGGU TDO X LENA.. 
sebab minggu depan aku ada viva Master aku.. 
huhhhh.. 
lappp peluh.. nerbes seminggu jawabnya.! 
doakan aku kawan2 

selain tu.. bukak organiser.. 
lusa cousin aku dtg, maybe tumpang tdo kt umah
hari y sama ngan viva, mak aku sampai KL
pas abes viva ada 1 journal paper nak submit..
 

abes laa, full jadual, cmana nak men Candy crush ni..hahaha.

sekian entry xde topik tertentu..

10 comments:

Nad MamaZN said...

Bestnya jalan2 jpo :)
Ruhil dh besarrr dh.. Pandai bergaya dh skrg :)
Nayli nny cemane la ntah huhu :P

Semoga dipermudahkan n semoga berjaya dlm viva tu ye..
Bz like a bee la time tu nnt ye :)

Don't Afraid to Try said...

lea,

schedule aku pun full bulan ni...tiap2 mggu ade jer...huhu..

mggu dpn plk exam...mampu kah aku?

sisanizu said...

tahniah Lea. wish you luck..semoga dipermudahkan segala urusan semua semua semua..amin

aThidEaN said...

Semoga semuanya berjaya kak.
I always read ur inspiring story as mother of two dan belajar dan bekerja.
kagum .

saya doakan . amin

Baie said...

Lea..good luck utk viva! perjalan yang panjang dah nak sampai akhirnya..kami di sini doa dari jauh.

Anonymous said...

lea, all the best with your viva.. confident je sebab kita yg plng tau apa yg kita buat.. heee.. manisnya nnti best sgtttt.. smpt tk konvo bln 10 nnti?

-ayu-

littlehumblelynn said...

All d best for VIVA
teringat citer 8 tahun lepas masa k.lin VIVA di UIA..
Nevessss!!

Mahal x rega clarks kat jpo?ada bwh rm100?

nurbijen said...

Lea, semoga urusan viva nanti dipermudahkan.. Insya Allah... amin amin amin!
Anak dara dah makin membesar... lepas ni mintak ibu beli lipstik pula... step by step yer ruhil :)

Yaati Nor said...

hui dasyat tu clark..heheheh belum tahap kemampuan..penah gak masuk clark tu tp harga kasut dia..seram poket mak..heheh

semoga viva kamu dipermudahkan..

Fizah said...

nk viva doh mu? hoyeahhh...semuge suksesss! pray 4 me too ya..:D