CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 6, 2012

Warna Warni Moden

zaman skang ni.. macam2 kaler ada..
aku kadang nak tergelak tgk perkataan yang digunakan utk describe kaler..
xcukup HIJAU KEPALA ITIK, ada KELABU TAIK ANJING..
ada PINK BELACHAN plak ..
hahaa..

nak beli barang/tudung online terutamanya,
kaler di describe menggunakan cara ini laa..
sbb nk tunjuk gambar kadang xbetul sbb biasan cahaya laa..
kamera x canggih laa..

mari kita belajar kaler yang ada..
dan popular di zaman skarang ni

 FUSCHIA PINK - kadang2 panggil SHOCKING PINK gak

 ESPRESSO BROWN

 BABY PINK

 AQUAMARINE BLUE
 KUNING MUSTARD
 ELECTRIC BLUE - aku confuse ngan ROYAL BLUE..


 OREN ASAM BOI

 KUNING PUMPKIN

 MERAH BRICK/BATA

 HIJAU ROSEMARY

 HIJAU TEAL


COKLAT MAPLE LEAF


beberapa lagi kaler pelik..

dan sekarang jugak dah popular COLOR BLOCKING..
iaitu gabungan kaler yang xde kena-mengena..
dulu2 orang matching ngan hitam atau putih 
skang apa pun takpa..






ada bran..?????
ye, bagi aku biarpun tgh zaman kegemilangannya..
penggunaan COLOR BLOCK ni memerlukan KEBERANIAN dan KEYAKINAN..
alahai fesyen.. memang tak terkejar..
(piccas googled)

5 comments:

nur easy said...

memang musim warna2 macam ni kan.. kdg2 berani tgk je.. hehe

Nad @ MamaZN said...

Trend skrg ni
Tp masih takde keberanian, hihi..

Lea, wasap alamat plez.. :)

Yaati Nor said...

hehe pakai je klu nak..kita pakai hijau apatah dengan tudung kuning..tp skirt sopan sikit la pakai warna hitam..hehehe

suhaina laui. said...

sgt xbrani

Jue a.k.a Ibu 2F said...

tak berani..hahahha takut nampak buruk sgt