CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 27, 2011

Minggu Nasi Minyak

Ya.. sila jawab dalam ati..
berapa undangan majlis perkahwinan anda dapat utk cuti sekolah ni??
Banyaaaaaak kan??
adoiii..
aku pun banyak gila, utara..KL,sama banyak..
selamat lah semua y akan melangkah ke alam perkahwinan tu..
pasni betul2 jd lady..hehhe..
semoga berbahagia ke anak cucu, Kam..!
Mintak maaf, xdapat datang.. 
aku tgu kt KL je ngan adiah besar..bleh ek???

adiah..?pening kan klu banyak sgt kawan2 kawen..
xkan nk bg adiah y sama je semua orang..
aku abes xdak adiah, g beli pinggan mangkuk..
bungkus bagi..
tp asek bg menda2 tu je..
nk bagi apa lg ek??

mm, masa aku kawen dulu, ada beberapa menda y mmg dah lasam 
sbb aku guna sungguh2..
banyak pahala orang2 y bagi tu..
antara y masuk list 'guna sampai lasam' tu adalah :

- jam dinding 
salah seorang pemberinya dah kembali ke rahmatullah kecelakaan jalanraya..(sedih)
- periuk nasi .. jenama ABC je, tp mmg aku xpenah beli rice cooker lain..pakai y dia ni bg je..xpasti sapa bagi
- set bed sheet ngan comforter - uhuuu..mmg berjasa
- sejadah.. ada 3 semuanya, mmg kami guna betul..!
- frame2 hiasan dinding.. guna laa, tampal kt dinding hias umah..
- album gambar.. y ni pas kawen ja, terus buh gambar..
- oven.. waaaa, sangat berjasa..
- kipas angin.. punn, sangat berjasa..

mm, bes gak adiahkan orang menda2 dlm senarai di atas kan..
hehehe..

4 comments:

nur easy said...

org memberi sama merasa kan.. bagus dpt/beri brg2 y boleh diguna ;)

umialya said...

mulanya akak ingatkn setiap hari masak nasi minyak, rupa2nya knduri kwin, terlupa cuti sek

CHeeSYaNa said...

jgn ler bagi pinggan mangkuk.. sbb for sure dia ada dapat banyak set... tp lain2 bunga sbb from lain2 orang... biasanyer kitorang, if taktau nak bagi apa, bagi frame ayat2 al-quran tu. beli borong so dapat harga murah...

Fatima Saiful said...

paling suke hadiah bed sheet!!!!;)