CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 8, 2011

Tempahan :: New Design :: LoveStitch

Alhamdulillah..
setelah bertungkus lumus sebulan lebih..
lepas tertangguh2 banyak kali..
akhirnya siap gak..
rasanya xpe dah kut klu aku dedahkan tempahan sticker y banyak2 tu..
ia sebenarnya dari Mak Nah.. atau pun dari Taska AlHumairaa..

Ini bermakna..
hasil kerja tangan aku akan berada dalam 60 buah kereta..
hehe..tahniah utk LoveStitch..

JUTAAN TERIMA KASIH buat MakNah..atas kepercayaan..
Jugak sekali lagi JUTAAN TERIMA KASIH buat beliau atas cabaran y di berikan..
bila beliau berkata "asek keta je.. tukar laa bentuk lain sama.."
Ya..cabaran tu laa y membuat aku berjaya explore bentuk2 baru..

Jadi..
kepada y dah tempah tp xdapat lagi..
dan kepada yang nak tempah..
bleh jugak memilih bentuk atau design y baru ni..

Baju..

bintang-bintang
botol susu..
simple circle.. I LIKE yang ni..
pensel pun ada gak..
bentuk hati..
keta kontot..
design asal.. still febret aku!

tempahan ??
email me..
zalipan2503{at}yahoo{dot}com

6 comments:

umialya said...

cantik2

nur easy said...

wah bestnya.. keep it up keep it up...;)

Mama Zharfan said...

soooo cute!!

JOM vote MZ kalau sudi!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantiknya, memang tangan berseni la...selamat hari ibu

CHeeSYaNa said...

huhuh.. mak nah nak bagi kat parents ker?? huhuuh.. i like!

ch@ said...

sangat cantik. tapiii tetap suka bentuk kereta panjang. hihiii.