CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 30, 2010

She is my girl!

aku suka wat kerja2 felting aku depan TV..
pas dah siap aku tempek kt kaca kabinet laa utk testing..
kadang2 sbb nak amik gambar..
weekend lepas..
si imaan kacau kotak felting aku..
dia kan CSI..
siasat punya siasat..
godek punya godek..
dia bawak kuar sticker y separuh siap..
tp dah ada getah suction tu..
dah nampak dia amik..aku pun pe lagi..
susah tu nak buat, takut dia koyakkan atau rosakkan plak..
aku mintak balik nk simpan..
dia buat xtau..
g lari kt cermin kabinet..
she was trying to stick it on!!
dia tau..
dai tau menda tu nk kena lekat..
n dia tau mana nak lekat..
ada bakat ni..
memang anak ibu laa!!

4 comments:

whiteapple said...

imaan cayang :)

LyNn'Azlina said...

melayan karenah anak2...

CHeeSYaNa said...

comelnyer!! Seronok kan tgk how anak2 observe apa kita buat and try to copy our action.. hihihi

Anna Da Lady said...

imaan, imaan..pandainyer tiru gaya ibu..hehe..lepas ni ikut style ibu make up plak..:)