CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, November 4, 2010

Diari Taska Imaan bahagian 2

bahagian 1 tarak.. sbb y lepas2 nyer laporan aku xpenah scan/amek gambar
sgt besh..
rasa cm anak dah besar..masuk sekolah y ada buku rekod..
TERIM KASIH tak terhingga kepada Mak Nah..
Tak lupa kakak2 TAB (tenaga Asuh Bimbing) y sgt besh!

Nnt mesti ada y tanya..aku jawab siap2..hehe
Taska AlHumairaa..Seksyen 7 Bandar Baru Bangi..
http://geniuskidscentre.blogspot.com..

Arga sebulan RM310..
kepada y kata murah, mungkin sbb dia kaya..
kepada y kata mahal, aku nk kata BERBALOI GILA..
Thank God i found this 'school'

K..selamat membaca..aku harap nampak laa..
sbb aku malas nak scan..
amik gmbar je..




11 comments:

mummy-aulia' said...

wah..betul2 bagus sekolah ni..
semua budak dapat report card camni ke? laporan setiap bulan ke camne ek?
bagus la..bagusnya kalau skolah aulia' pun buat camni..
rm310, kira ok lah..berbaloi-baloi..

KasehKu said...

Macamana nak buat program 21 hari tu?
Bergenang air mata aku baca.
Xtau nape.
Myb sebab pandangan nursery tu lagi mendalam dari pandangan aku sebagai ibu. Aku tak pernah terpikir nk perati benda2 gitu kat Kaseh.

Ibu Iman said...

bagusnya taska tu... sgt prihatin.. mcm jaga anak2 sendiri jer

Anna Da Lady said...

Lea..bagusnya taska ni...hehe...kecik2 dah ada buku rekod

Imaan09 said...

mummy aulia' - ye, semua dapat..klu x, xadil laa.. stakat ni imaan dah 10 bulan kt ctu baru dapat diari 2X..y first tu, semua org dapat..y 2nd ni Mak Nah kata ikut turn..

Imaan09 said...

chek lynd.. prog 21 ari tu, selalunya utk budak baru masuk.. imaan dah buat dulu masa umur 2 bulan.. program ni mcm nk mperkenalkan sistem laa kt budak2 ni.. tgk gmbar y last..tu catatan utk prog 21 ari..tu xclear..kakak tulis tangan je..

ye..aku mmg banyak belajar dr taska ni.. Mak Nah the Big Boss mmg graduate pendidikan kanak2..

Imaan09 said...

ibu iman n kam.. tu laa..nasib bek la jugak jumpa taska ni dulu.. tp sebenarnya mana2 tempat pun ad lebih n kurangnya.. kan.

Mama Rayyan said...

Bagusla taska ni,report dia lengkap,puas hati sbb kita xdapat duk dgn anak sepanjang masa,bila baca report mcm ni,dpt tau benda2 yg kadang2 kita terlepas pandang.

Hidayah said...

hi salam kenalan...
hebat nye taska dia...banyak page tu laporan hahaha cute pulak rasanye baca perkembangan anak2 kat taska camni

CHeeSYaNa said...

bangga dgn perkembangan imaan.. rasa nak menitis air mata kebanggaan baca.. lagi2 biler 2x sebut nama anak teruna ku.. pastu, rasa sayu jer hati sbb rasa kakak2 tab n mak nah lg byk spend masa dgn anak kita compared to kiter sendiri as mak.. tp, at least kuta tau yg anak2 kita in a good hands.. imaan, aunty is so proud of u!! tak sabar nk dpt diari zarif plak..

UmmiUmmar said...

Ya Allah..kagumnya aku dgn Mak Nah nih..sgt detail dia perati bdk2 n mmg ada ciri2 pendidik yg baik..siap dgn JERI bagai..dia mmg cikgu ka lea?