CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 23, 2010

Cabaran : Day 02

Day 02- The meaning behind your Blog name.

Imaan adalah nama anak aku..RUHIL IMAAN
nama aku ZALIHA..
Orang panggil Lea..dgn sebutan Le-'a, bukan Lia..
09- adalah tahun kelahiran anak aku..
31 okt 2009

Imaan Kami - 2 maksud..
1) Cerita tentang KAMI..US - aku, Mr Asben n Our Imaan..
jurnal kehidupan sehari2an
serta diari maya
2) Imaan KAMI = Our Imaan (terutamanya)

p/s - esok2 ada anak lain, kena buat blog baru ka???ngeh3..kecuali laa kt nama baby baru tu ada perkataan 'imaan' jugekkkk..ms buat blog xpikir panjang..

4 comments:

KasehKu said...

Hahaha.
Benda ynag sama berlegar2 dikepala ku skrg.
Adik Kaseh sok nak kena letak "KASEH" jgk ke?
Ke nak kena buat blog lain?
I'm thinking of the word "CINTA"
Kalau laki cmner lak?
Pening2.
**Patut Pening kah?**

mama rifQy said...

hahha..cepat ibu imaan pk..me pon same..buat blog..gune mamarifqy..bile ade anak no 2..camno????sah2 kalau anak pompuan..takkan nak letak name rifqy gak kan??

Fadeadsy said...

haha, options utk buat blog lain atau nxt baby name imaan jugak, occay what laki boleh pompuan pun boleh pki name imaan ;)

Anna Da Lady said...

aku pun nak tlg tanya benda yg sama..waktu aku tgok title blog ko i, mesti aku jwb sendiri...mesti anak dia yg next2 ada Imaan jugak..hehe