CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 18, 2013

Kid'z Paradise, The Mines

Sungguh aku rindu pada blog ini..
tapi masa dan kerja2 ku begitu cemburu sekali..
haha

nak bg ada entry..
walaupun banyaknya gambar yang bercerita..
jadik ler..

Ok.. ni kisah basi masa g Kid'z Paradise, The Mines..

Tiket..
RM38/kid.. klu ahli VIP ke hape ntah.. bayar RM150 bleh masuk 8x..
aku lak beli Groupon.. RM10 sajokkk..
entrance adalah ALL-DAY.. main sampai 'lebam'..jangan lebam betul je ek

utk kanak2..SERONOK..
itu laa y boleh aku katakan..

tpt ni mcm indoor playground.. ada mcm2 jenis permainan..
keistimewaannya.. ada biji benih apa ntah.. nnt aku tunjuk..
katanya pertama di malaysia biji benih ni..
nak masuk, pakai laa seluar panjang.. n STOKIN adalah wajib.
klu xpakai nnt kt dalam kna beli stokin..huhu..
mak pak bleh masuk skali.. tp obviously mainan semua bukan utk parent..
so, nk guide je laa..hihi..
ok.. nk wat keja.. layan gambar ek..
kat pintu masuk..

budak excited

trampoline berpagar.. lompat laa tinggi mana nak!

tenggelam..haha

buaian (lahh sangatt..)

over excited si demok


tumpang sekakiii..???

main biji benih tu

sign board lagi

tumpang sekaki..??

tumpang dua kaki..???
(see the socks.. ??smua kna pakai)

suapnya ke mulut!! ayyakk..

chakkk..demoook..

..dan dia get confused lagikk..

kakak y xnak balik..

ni dia biji benih tu.. sangat clean.. dan sejukkk.. xberhabuk..

sampai xtau nak buat apa..


peralatan disediakan.. dan sangat banyak..!

cubaan mengeksport..


jongkang-jongket main sorang2..??

sejuk kaki tanam dalam tu..!

cinta hatiiiiiii!

smua masuk mulut!

ok.. ta taaa..

nak masuk beli tag tu.. dah pakai bleh masuk 1 hari
nak kuar jap g makan ke solat ke.. bleh masuk balik pastu..
n ada baby room kt dalam..
 Gambar luar je la ek.. kt dalam sentiasa ada org..xkan nk amik gmbar org breastfed or changing diaper..??

section berpagar tu utk sambutan birhtday, ye..bleh jugeekk..

ok.. sekian review..

8 comments:

sisanizu said...

ruhil dh makin tinggi dan slim. comei ..:)

Don't Afraid to Try said...

lea,

thank you...aku dh dpt garrett(btl ke x eja ntah) popcorn tu...tamak btl, smp large aku amek (cheezy+crispy caramel)..nyum2...sedapnya..

Aleyn said...

Cantik gak..molek benor bwk anak2 memain kat sini

ch@ said...

tu yg best tu, mak pak join skali. baru feeling bebudakkan?

umi alya said...

sonoknya 2 beradik tu

Nad MamaZN said...

Nnt turn kitorg plak hehe
Beli kt groupon jugak :)

EllyEllies said...

groupon ade eh..x prasan..nk gak..huhu

suhaina laui. said...

Seronok..mmg lebam layan ank2 huhuhu