CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 21, 2010

Kesan terlebih study

Berikut adalah kajian sendirik3 saya terhadap kesan kalau kita study banyak sangat..



mula2 xde ape2 berlaku..


Pastu pun xde pape jugak




Tapi kalau banyak sgt baca buku, ini lah kesannya..


terutama bila buku yang dibaca tu adalah paper jurnal master Ibu..!


p/s - wakakakka. budak kicik ini sungggguh berminat bermain dgn kertas! bahaya, sbb dia suka koyak kecik2, n mcm biasa...masuk mulut..

oh ye, kajian di atas tiada kena mengena dgn yang hidup atau y telah tiada...hanya ada kena mengena ngan Ruhil Imaan sahaja..

10 comments:

umialya said...

erm.. wat suspen je! hehe

Imaan09 said...

haha..ye ke umialya..xniat pun nak wat entry ni untuk wat org suspen..hehe

Srifairus said...

chomelnya... mcm beria iman study yerk.. hehe

umialya said...

gurau je. hehehe

m@Ri@ said...

kecik2 dah minat kertas..bagus2..;)

Fizah said...

hihi samala adni pong..bukan main suka main kertas..semua nak dikoyak masuk mulut...tomeinya imaan lama dah rasa tak jumpa dia

p/s tah kat entri mana ko tny psl kod utk kensel word tu kan, dpt dah ke? aku ada reply tp tak kuar kut...caranya sama cam nak bold atau italic tp gantikan 'b' atau 'i' tu dengn 'del'

Imaan09 said...

pjot..makasih yaa..nak try nnt..sila berbangga jika ada kesan2 kensel..tu kira ko laa tok gurunye tuh..ngeh3

Imaan09 said...

m@Ri@, ye..harap2 besar nnt rajin membaca laa dia..

Imaan09 said...

srifairus, hehe..'konon2' je bdak kicik tue..

Nurulhuda said...

cutenya imaaaann