CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 20, 2010

Contest Dad's Special Moment

Ada2 je idea org nak wat contest kan..
apa2pun, besh nih..jom join DI SINI
Contest ini jugak turut ditaja oleh Maz Collection
untuk penyertaan kali ini, ini gambar yang special moment sgt bagi imaan n daddy

semasa gambar diambil, imaan meragam xmau tdo..lalu diusung laa imaan oleh bapaknye yang setia lagi gagah perkasa..dan akhirnya imaan pon tertdo.. ibunya g mana? ni mesti laa kes ibu dah xtau nk buat apa sbb lepas segala action diambil imaan xnak jugak tdo, kira mati kutu laa.. tetapi setelah tertdo, tau pulak ibunya apa nak buat..apa lagi jd tukang tangkap gambar laa..ngeh2.. Good Luck Imaan n Mr Asben!

1 comment:

ieda said...

visited..thanx.