CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 28, 2010

haha..geram..xpueh ati!

Pureen Warehouse Sale..
dikhabarkan bahawa xpernah2 jadi semacam itu..
begitu laa sesaknya..
smpai jem abes semua jlnraya y nak masuk ke warehouse..
then ada kes tutup pintu gate selama beberapa puluh minit, sbb umat manusia kt dalam gudang tu dah cramped gile dah!
kami bertiga laa antaranya..
ada jual barang apa pun dah xleh nampak..
kt mana pampes, mana alat mandi, kt ne barang set nk mkn pun suma dah xnampak..
just imagine, it took 5minutes to move 1meter forward..!!

ku n Mr Asben tukar2 turn utk mengalihkan perhatian Imaan tomei..
sbb bila ramai sgt n berhimpit2 imaan jd cam takut pun ada..
lama2 imaan dah stat pluh.. last2 nanges nak nenen agaknya..
ku pun blasah je nenenkan dia kt mana bleh..sian anakku..

last2 aku ngan imaan tgu luar..Mr Asben bratur beli nak bayar ..
bayar apa y dpt grab ja, nk give up pun ada..

sedih..ada org spend RM200..ada y grab baju2 pureen smpai 2 bakul (dorg nak pakai dua tahun xtukar2 kut..hih)..ada y spend smpai RM600 pun..
mmg berbaloi sbb barang murah jugak..

tapi Mr Asben bayar dalam RM70..baju 5 helai(tu pun kutip2 y org reject)..
jadinya sgt xberbaloi..xpe laa..y penting imaan xpening..

but, baca review, ari ahad (which was the second day sale) was much better..
tp ku tgk muka Mr Asben cm serik pon ada..ngeh2..

gambar.. ada y nih je..
ni OTW nk g..

ni lepas dah kena tgu Mr Asben kt luar..
tgk imaan dah pluh2..

2 comments:

Nad a.k.a MamaZakwan said...

ibu imaan,
cam terjumpe jek kt warehouse aritu, hikhik..
ntah2 ade tertolak2 sama kot..haha!

Imaan09 said...

haha..g gak ke..ye laa..klu tertolak2, mintak maaf yer..hehe