CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 10, 2013

Hasil PENAT LELAH..

mengapa nak penat lelah pulak..
ianya photobook biasa..
40 muka surat aje..
kan..??

alkisah..
bila groupon jual murah aje aku gila membeli..
sedar2 ada TIGA bijik photobook bakal expire pada 3 Januari
dan hanya disedari pada hujung 20 Disember..!!!!!

makcik pun bersengkang mata siapkan..
klu x, burn laa..

Tempek suka ati..
design itu ini..
buh caption mana2 yang teringat..
pastu submit..!!

hasilnya sampai pg td 2 ketul photobook from Pixajoy
dan another photobook from Photobook Malaysia
otw sampai kt aku ptg ni..yay~

antara kandungan y indah..

rewarding myself..haha

ni dari photobook besday ruhil.

nice..i loiiikkkkee

wahaaa.. boipren ekkk.. Dayana..ini untuk dikenang di masa depan..ahaha

page febret di photobook Raya 2012

2 ketul : raya dan birhtday Ruhil.. 
another 1 bertajuk.....
 yes kisah indah dlm bentuk gambar sepanjang 2012..sebanyak 52page!!

p/s - in my opinion..langkah pertama nak hasilkan photobook is.. HAVING a DSLR..!

7 comments:

Nad @ MamaZN said...

Tu laaaaa
Terpk gak tu....
Sbb takde dslr la takmo beli photobook
Sobs sobs...
Hhehehehe

Yaati Nor said...

menariknya..sejak zahra lahir sampai la nie xpenah bercuci gmbr2 yg ada..sadis..

angahMia said...

sgt cantik...

CHeeSYaNa said...

wah.. ada special page tu..
if anak2 kita dah besar.. mesti malu2 tgk page tu kan.. ehehehe

nurbijen said...

selalu jugak order photobook dari groupun.... yg bagusnya sbb boleh la mak kat kg tgk gambar kami di sini utk lepaskan rindu... rasamya dah 6 kot photobook yg ada dlm collection, mmg best bila tgk hasilnya, kan?

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. salam perkenalan :)

Cantik-cantik ye gambarnya. Ros dah jarang cuci gambar.. semua main save je dalam memory card. takut jugak nanti tiba tiba hilang pula memory card tu.. last cuci masa tahun 2010.. huhu..

ka . ka . mim said...

best! rajin! kreatif! penah cuba gak nk buat tp alahai malasnya... hehehee