CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, May 16, 2013

Hari SYAHDU..

dr malam semalam seram sejuk..
lama xdemam..
ini time laa aku nak demam..
dah nk wat cmana..

pagi ni tergolek atas katil je..
tak ketahuan hala..
nak kata cuti pun idok..
kerja banyak menunggu kt opis nun..
jadinya aku berkeputusan, klu dah ringan sikit kepala..aku g laa opis

datang2 opis, tgk wall FB..PENUHHHH..
hari ni 16 Mei ek..???
tetiba syahduuu tgk post2 org lain..
syahdu sebab aku bz smpi xingat arini ari cekgu..
syahdu bila ada y tulis 'hari guru = hari ibu' sbb ibu adalah guru pertama
syahdu sbb rupanya kwn2 lain siap call cikgu sekolah lama aku n aku xpenah buat
syahdu tgk kt blog2 ramai y tolong anak siapkan kad n bg hadiah..n aku plak xbuat apa2
syahdu ingatkan cikgu2 aku y banyaaak berjasa
syahdu sbb aku terlupa aku pun layak join sekaki sbb aku pendidik jugekk..huhuu

maka..
SELAMAT HARI GURU..
kepada semua yang pernah mendidik dan mengajar aku..
kepada semua pendidik di Taska AlHumairaa yang mengasuh dan mmbimbing anak2 aku
kepada semua rakan sekerja kini yang suatu masa dahulu adalah guru-guru ku..
jasa kalian, ALLAH sahaja yang membalasnya

4 comments:

Mama Lynd said...

Hari Cekgu, Jalan tak jem.
Sume cikgu bercuti ke?

Don't Afraid to Try said...

lea,

sorry aku terlupa nak tag hg selamat hr guru...aku wish kt kwn2 kt...

MRS. K said...

slamat hari cikgu!!!

Nad MamaZN said...

Selamat hari guru jugak
Sori lupa!