CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 28, 2011

Say GOOD BYE..


To pumping session 2-3 times daily
To the pump itself – Medela Harmony y sgt berjasa selama setahun setengah..
To Imaan’s EBM box..
To EBM storage bottles..

Sebab production susu y aku pump out everyday sangat2 merudum..
Bleh hasilkan 1/3 saja sehari..
Itu pun sangat semput n letih nk mengepam..
Sudahnya aku decide..
Imaan minum AM (artificial Milk) saja laa di taska..
Dan buat masa ini masih teruskan direct feeding
Malam..n weekend..
Aku xpasti si imaan..
Tp aku sendiri belum sedia utk wean direct feeding..
Sesungguhnya ia sgt indah

Dah x mengepam pun aku sedeh
Xpe, sempatlah nyusu penuh lebih kurang 20 bulan..
Sebelum arini y betul2 campur..
Semuanya untuk kemasylahatan bersama..
Ibu, Imaan n adik..
Semoga semuanya ok..

8 comments:

Fitri Senin said...

xpe..nnti lama2 imaan akan biasa..

ch@ said...

takpe, imaan kena belajar drpd skrg, pump boleh turun kat adiknya pula.

eda_ej said...

imaan nak dapat adik??? tahniah.. =D

Yaati Nor said...

tahniah imaan nak dapat adik..wooo..bila la zahra nak dapat adik pulak..teruja dengar org dah ngandung...

littlehumblelynn said...

antara sbb kak lin x mo conceive awal2...sayang nak wean off auni..apapun you can face this on..take care dear :-)

CHeeSYaNa said...

B strong... Utk kebaikan bersama...

umialya said...

Bersyukur, sekurang2nya berjaya nyusukan Imaan selama 20bulan

ayu said...

tak pe lea..hampir 20 bulan pun agak lama juga tu.. patut berbangga dengan diri lea tau..

all the best...