CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 24, 2010

Pemenangnyer..

Ok..masa y ditunggu2 sudah tiba..
Aku berharap semua org menang..
Tp apakan daya..
Ruhil Imaan pun harap semuanya jd pemenang..sbb tu dia cabut banyak2..bersepah2..
Las2 buat keputusan ..
the last five y tertinggal kt mangkuk tu adalah pemenang..



so, pemenang yang bertuah adalah :





Kriteria Adiah misteri plak ditentukan oleh Mr Asben.. Beliau telah menetapkan formula berikut..

Besday Imaan.. 31.10.2009...
3+1+1+0+2+0+0+9 = 16
Maka, sila lihat di sidebar blog ini, siapakah peserta dengan no 16 itu...
TAHNIAH!

Para pemenang (6 orang semuanya) sila emel kepada zalipan2503{at}yahoo{dot}com details berikut ya :

Nama Penuh
Alamat
No Tel
Link Blog masing2
Nak beg or sticker
Nama y nak tulis kt beg /sticker (max 10 huruf) - dr pengalaman aku, lagi sket bilangan huruf, lagi cantik..but it's up to u all!

25 comments:

Unknown said...

tahniah pada semua pemenang.:)
miza tak bertuah ni. sobsob :(

Unknown said...

taniah pada pmng :)
nmpknya fatin kurg bertuah hehe

ekinashikin said...

tahniah utk pemenang!!

nad said...

ala..xmenang, huhu!!nk beg nama zakwan... :(

congrats to para pemenang! :)

Unknown said...

ALAA..tak bertuahh..huhu..nak beg itu chanteqq..

nak order blehh??

Umialya said...

tahniah kepada semua pemenang...

Fizah said...

huwaaa jeles cik lynd dapat....

nadiah said...

tahniah semua pemenang

tiefazatie said...

tahniah utk pemenang2!

Unknown said...

tahniah buat semua yg bertuah

♥CuteMummy ♥ said...

Syukur nie 1st menang nie

dah buat entry kemenangan tuu

http://rinna57.blogspot.com/2010/10/st-time-mummy-menang-ga.html

Azlina said...

alhamdulillah...ada gak rezeki kali ni...

mama fahmi said...

tahnaih pada semo pemenang, takpe bukan rezeki kita... apa pun selamat for imaan!!!

Hida Kadiso said...

wahh.. tak sangke boleh menang.. time kaseh mama Imaan.. semoga Imaan jd anak yg soleh.. aminnn...

Unknown said...

Sukeeeeeeeeeee....
Sangat sukeeeeeeee....
Terima kaseh Imaan sebab meninggalkan nama Mama Kaseh dalam mangkuk.
Ni consider adiah besday y dicabut di hari lahir ku.
Time kasehxxxxxx.
Alhamdulillah..

Ummi Danish said...

Thank Ibu imaan............. nak cium la tangan si kecik imaan nih sbb pilih adik danish... thank ibu n imaan

saya da email detail...

(izyanni@gmail.com) --> danish farris

kindly check yerr

cikpuanhady said...

tahniah kepada semua pemenang..bestnyer!!

UmmiUmmarMuaz said...

hehe..klakarla imaan cabut tue..gelak aku terbayang2 dia tgh cabut..cute..hehe...tahniah pemenang..

Ibu Aqmar said...

alo laa..skit je nk kena nombor saya..31.ngeh3 blom bertuah lagi..k tahniah pada yg menang.

Yaati Nor said...

sape lg 3 tu..kita nampak danish dan cute mummy je..kita bertuah ke ibuimaan?

Imaan09 said...

Yaati Nor..xbertuah utk kali ni..tp lain GA sapa tau!!hhehe..nnt saya ingat nak buat GA lg laa..jgn lupa join yer!

Cute MuM said...

tak bertuah...
no 17... sikit je lagi.. huhu..
tahniah pada yang menang..

nur said...

congrats winner
ALL IN ONE

mien said...

mien dtgggg:)

sorry sgt, min xprasan. min ingat da xde luck da :)

min email skrg yea :)

muahahah. thnxxx

eija_sweetmama said...

tahniah kpd sume pemenang.